COMPETITIE - Speeldag 4

22/09/2007 - 14h30

FC bospark

2-0

vk trappen steels

 

Opstelling

 K.- Kris   V.- Dieter • Jenny • Dirk • Joeri   M.- Stijn • Steven • Wesley • Landerik  A.- Tim

Wissels

60' Dirk (Hans)

Scoreverloop

15' X (1-0),  75' X (2-0)

 VERSLAG

Na de verdiende winst in de thuiswedstrijd tegen FC Kanaries was de winning mood ingezet. De komende speeldagen komen er een aantal tegenstanders die Trappen Steels zeker moet aankunnen. Zo zakte VK Trappen Steels op speeldag 4 af naar FC Bospark. Nog voor aanvang van de wedstrijd bleek dat Trappen Steels fameus gehavend aan de aftrap moest verschijnen. Zo stond er maar 10 man aan de aftrap, waarvan Wesley en vooral Kris eigenlijk wegens de nodige ziekteverschijnselen niet in staat waren om zich op een voetbalveld te bevinden. Toch offerden deze spelers, wegens de omstandigheden van te weinig volk, zich op voor de ploeg, waarvoor dank. Aan het begin van de tweede helft kwamen ook Hans & Pascal D.H. nog aandraven zodat in de tweede helft Trappen Steels voltallig stond. Van de man minder situatie in de eerste helft was op het veld eigenlijk weinig te merken.

De 10 ‘fitte’ spelers van Trappen Steels die op het terrein stonden plooiden zich meer dan dubbel en dat loonde. Aanvallend kon VK Trappen Steels in de beginfase de keeper van Bospark een beetje verontrusten, maar verder dan een schotje vanuit de tweede lijn kwam het niet. Op het kwartier kwam FC Bospark heel onverwachts op voorsprong. Een vrijschop vanop de rechterflank werd naar de tweede paal voorgetrokken waar een Bospark speler de letterlijk bleke Trappen Steels keeper van dichtbij verschalkte. 1-0. Na het doelpunt van de thuisploeg was het al VK Trappen Steels wat de klok sloeg. Dirk vuurde vanop twintig meter een vrijschop recht op de Bospark doelman waar Stijn de wederkerende bal net niet in de goal kon duwen.VK Trappen Steels creëerde het grootste gevaar door vanuit het middenveld de bal over de Bospark defensie te sturen. Vooral Stijn werd zo meer dan eens alleen afgezonderd voor de thuisdoelman.

 Eerst probeerde hij de keeper langs links te omspelen, maar de bal was te ver van de voet om binnen te duwen. Daarna probeerde hij tot tweemaal toe de keeper via lob te verschalken, deze doorzag echter de actie en anticipeerde. Tussendoor werd middenvelder Wesley nog verzorgd aan de zijlijn met een gapende wonde aan de kin. Met het nodige plak en verbandmateriaal rond het hoofd speelde Wesley lustig voort. Zelfs een trap met de noppen op een gevoelige plaats kon de middenvelder niet van het terrein houden. Op het halfuur werd Tim door een Bospark speler duidelijk foutief afgestopt in de zestien, maar de scheidsrechter gaf geen kick. Jammer, want op dat moment verdiende Trappen Steels op zijn minst een doelpunt. Net na de rust ging Trappen Steels op zijn elan voort. Landerik slalomde tussen de Bospark defensie door tot in de zestien meter maar zijn schot was niet hard genoeg om de Bospark doelman te verontrusten.

 Trappen Steels bleef de weg naar het Bospark doel opzoeken. Stijn kon weer eens alleen richting doel afgaan, maar alweer de bal iets te ver van de voet en weg was de kans. Even later kreeg Stijn de bal wel voorbij de Bospark goalie maar deze keer stond de paal jammerlijk in de weg. Als je als ploeg de kans niet kan verzilveren dan valt meestal het doelpunt clichégewijs aan de andere kant. Een kwartier voor tijd geschiedde ook. Een Bospark speler werd volgens de scheidsrechter licht geduwd in de zestien meter; penalty was het harde verdicht voor de bezoekers. De bospark spits bracht zijn ploeg vanop de stip onverdiend 2-0 voor. De bezoekers probeerden nog een laatste slotoffensief in te zetten maar de veer was dan al gebroken. Zo verzilvert Trappen Steels deze kans niet om een tegenstander opzij te zetten waarvan het zeker de meerdere was. Volgende week kunnen we hopelijk met een voltallige kern het een en ander recht zetten in de thuiswedstrijd tegen Red Star 93. Allen op post!

- Stijn Van Buynder -

Terug