▪ Zaterdag 26 Augustus 2006 om 14H30 ▪

VK Trappen Steels - Allaturka Temse    6-1

Goals: 15' Stefan (1-0),  50' Christopher (2-1),  60' Stijn (3-1), 65'+75' Landerik (4-1, 5-1), 85' Stefan (6-1)
Vervangingen: 35' Steven (→Christopher),  65' Dirk (→ Jenny)

Opstelling: K.- Kris  V.- Hans • Geert • Dieter • Dirk  M.- Kenny • Stefan • Wesley • Steven • Stijn  A.- Landerik
Wisselspelers: Jenny, Christopher

 Verslag

Na de goede prestatie van woensdag tegen Linkeroever kwam Allaturka Temse (het vroegere AT Vatanspor) naar het terrein in de bergstraat afgezakt voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Coach Dirk kon niet rekenen op een ruime kern, er moest dus geschoven worden in de opstelling. Onze nieuwe keeper, Luc, had nog last van zijn lies en bleef aan de kant. Kris nam zijn plaats over in het doel. Stefan was door tal van afwezigen iet of wat verplicht een volledige wedstrijd op het middenveld af te werken.

De eerste helft werd op gang geschoten, en de thuisploeg nam meteen het heft in handen. Tal van 'kleine' kansen werden onbenut. Maar na een kwartier mocht de bezoekende keeper zich een eerste keer omdraaien. Na een actie op de flank stond Stefan op de goede plaats en kon simpel de bal in doel werken. Allaturka Temse creëerde weinig kans bij elkaar, maar was die ene keer toch effectief genoeg om na een hoge bal over de verdediging de bal in de korte hoek te trappen. Stand bij de rust: 1-1

Intussen was Christopher al op het veld gekomen in plaats van Steven die zwaar geblesseerd het terrein moest verlaten (later meer). De tweede helft was duidelijk voor Trappen Steels die blijkbaar met gemak de verdediging van de bezoekers uit verband speelden. Christopher kon met een mooie boogbal de 2-1 voorsprong op het bord schieten. Even later maakte Stijn er 3-1 van. Na de 3-1 kwam Allaturka toch even opzetten, maar zij knoeiden met de kansen. Bij een eerste goede kans was onze 'interim' keeper Kris zeer attent. Even later knalde jaagde een Allaturka-speler de bal over een compleet leeg doel.

De spelers van Trappen Steels konden rekenen op hun fysieke paraatheid, en dat was vooral tijdens het tweede deel van de tweede helft zichtbaar. Onze topscorer van vorig seizoen, Landerik, vond nog 2 keer de weg naar doel. Maar de mooiste van de middag werd even voor affluiten gemaakt door Stefan. Een vrije trap vanop 25 meter werd met een mooie krul in de verste bovenhoek geplaatst. De 3 belangrijke eerste punten zijn binnen, volgende week de lijn proberen verder trekken op de altijd moeilijke verplaatsing naar VK Velle.
 

- Stijn Van Buynder -

Terug