▪ Zaterdag 11 november 2006 om 14H30 ▪

VK Trappen Steels - Intergalactic    6-2

Goals: 10' Landerik (1-0),  35' Kenny (2-1),  46' Tim (3-1),  60' Stijn (4-1),  70' Geert (5-1),  80' Tim (6-2)
Kaarten:
(geen)
 

Opstelling: K.- Luc  V.- Dieter • Kris • Dirk • Joeri  M.- Kenny • Geert • Wesley • Tim • Stijn  A.- Landerik
Wisselspelers: Hans, Pascal, Stefan
Vervangingen: 45' Dirk (→ Hans), 45' Kris (→ Pascal),  55' Pascal (→ Stefan)

 Verslag

VK Trappen Steels moest zijn leidersplaats verdedigen in de thuismatch tegen Intergalactic. De thuisploeg kon rekenen op een ruime aanwezigheid van spelers. De 2 afwezige spitsen van vorige week, Landerik en Tim, waren terug van de partij. Trappen Steels speelde in zijn typische opstelling, met Kris als laatste man in de plaats van de afwezige Jenny. Intergalactic, een nieuwe ploeg in het verbond van walivo, stond op plaats 6 in het klassement met een aardig positief doelpuntensaldo. De thuisploeg mocht de wedstrijd aanvatten en deed dat met gretigheid. Na een tiental minuten schoot Landerik knap van dichtbij doel de 1-0 tegen de netten. Het 10de doelpunt van onze topscorer. Intergalactic beschikte over een aantal goede voetballers en combineerde vlot rond. Toch geraakten zij met moeite voorbij het verdedigende blok van de thuisploeg.

Na een kwartier kwam het toch ietwat verrassend op gelijke hoogte. Een schot vanop 20 meter spatte uiteen tegen de onderkant van de daklat. Kris stond goed opgesteld om de botsende bal buiten het doelgebied te koppen, maar hij plaatste de bal tot ieders verbazing in eigen doel. Een knap doelpunt van Kris die zo op zijn eigen manier zijn goaltje meepikt :) De thuisploeg kreeg het na het tegendoelpunt wat moeilijk, maar bleef strijden met de nodige grinta. Op een hoekschop kwam Dirk nog het dichtst bij een doelpunt, maar een Intergalactic speler stond op de goede plaats. Bij die fase moest de desbetreffende speler het terrein verlaten met een pijnlijke blessure. Intergalactic had geen wisselspelers en moest zo nog 60 minuten met 10 man verder. Trappen Steels bleef opzetten en kreeg loon naar werken. Kenny kon op een hoekschop met een hoogst ongebruikelijk lichaamsdeel, de rug, een doelpunt scoren. 2-1, dat was ook de ruststand.

De tweede helft was nog geen minuut in gang gezet of Tim kon met een verrassend laag schot de keeper verrassen. 3-1. Een goede uitgangspositie voor de thuisploeg. Het vroege doelpunt en de ietwat veilige voorsprong liet de thuisploeg bevrijdener voetballen. Hoewel de tegenstander in de tweede helft niet veel weerwerk meer bood. Pascal moest intussen al na 10 minuten in de tweede helft het veld verlaten. Hij had terug last van zijn nog niet volledig genezen blessure. Stefan kwam in zijn plaats. Trappen Steels ging op zoek naar nog meer doelpunten. Vooral Landerik en Tim kregen prima mogelijkheden, maar waren net niet succesvol. Een half uur voor tijd kon Stijn op een hoge bal de 4-1 tegen de netten koppen. Intergalactic kreeg ook nog een goede mogelijkheid, maar doelman Luc graaide de bal op spectaculaire wijze uit de verste hoek.

De thuisploeg stapelde de mogelijkheden op. Geert kreeg op aangeven van Stefan de bal in de voeten aangespeeld en schoot knap overhoeks binnen.  5-1. Op een vrijschop kon Intergalactic even later scoren, maar de wedstrijd was dan al gespeeld. Tim schoot even voor tijd de definitieve 6-2 cijfers op het bord. Doelman Luc liet zich in de slotfase nog opvallen door enkele prachtige reddingen uit zijn mouw te schudden. Zo is de 6de overwinning op rij een feit. VK Trappen Steels blijft leider met één punt voorsprong op Fortuna. FC Bospark liet het in hun thuiswedstrijd tegen Karree afweten en staat nu reeds op 5 punten. Van de elf wedstrijden die Trappen Steels dit seizoen speelde won het er 9.  Een sterke fantastisch reeks die volgende week nog meer glans kan krijgen. Want, mits er 7 overwinningen op rij behaald worden beloofde ex-speler én trouwe supporter Pascal B. ook een frietenfeest in te lassen. Dus iedereen volgende week op post voor de verplaatsing naar Zele tegen Real Hansevelde. Afspraak om 13H15 op de parking van café Oud Belsele.

- Stijn Van Buynder -

Terug